T5OIS1fjlqCBwB06z3qfRkvECGPs76EXxA7FoGyx-To
Funksjonell Mat nettbutikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Funksjonell Mat så dagens lys i 2007, som et resultat av at 3 voksne gutter møttes på ernæringsstudie med et felles ønske om å starte sin egen bedrift. Den første forretnings-idéen var å tilby en sunn og naturlig erstatning for sukker, og svaret ble Sukrin.

Gutta begynte i det små, med kjøkkenbenken hjemme som arbeidsplass. Her ble det testet, bakt og smakt, og potensielle kunder ble kontaktet og besøkt. Det krevde tålmodighet, engasjement og en urokkelig tro på at de ville lykkes. De måtte stå imot byråkrati, store konkurrenter og mange andre uante utfordringer, men litt etter litt ble kundene flere og flere. Venner og familie trådte til for å hjelpe, og flere av dem ble etter hvert ansatt i firmaet.

I dag er vi fortsatt bare 5 ansatte, men vi er dedikerte og arbeidsomme, og setter kunden i fokus. Vi er ildsjeler som ønsker å hjelpe mennesker til et bedre liv ved å tilby nye og spennende matvarer som gjør det lettere å leve sunt. Vi er stolte av å kunne tilby mer enn 20 egne produkter, som alle er utviklet av oss og basert på naturlige ingredienser.

Etterspørselen etter produktene våre har vært stor, også langt utover Norges grenser. Du kan nå kjøpe Funksjonell Mat-produkter i de fleste land i Europa, og i USA og Australia.

Vi har kontor midt i gågata i Lillestrøm. Vår adresse er:

Funksjonell Mat AS
Storgata 10
2000 Lillestrøm

Organisasjonsnummer: 991 541 624

Hanne Roseth – administrasjon og logistikk. Tlf: 21 89 98 02
Kjell Grundvold – økonomi og eksport. Tlf: 21 89 98 06
Asgeir Ruud – daglig leder og produktsjef.  Tlf: 21 89 98 01
Per Kapsberger – brand manager og designer. Tlf: 21 89 98 00
Monika Danielsen – markedsansvarlig.  Tlf: 21 89 98 04

Har du lyst til å bli forhandler av våre produkter,
eller har du noe du vil dele med oss?

Ta kontakt på epost: post (at) funksjonellmat.no

Vil du være først ute med å motta nyhetsoppdateringer? Følg oss på Instagram og Facebook.

Trykk ENTER for å søke